Αθλητής της χρονιάς ο Μίλαν Τραΐκοβιτς

Διεξήχθη πριν από λίγο στο The Royal Hall, στη Λευκωσία, για 22η χρονιά, η τελετή απονομής των βραβείων ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards.

Πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος από το 2001 αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία τους, το πείσμα τους, το όραμά τους, και το ήθος τους ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Οι βραβεύσεις του θεσμού TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards έχουν τη δική τους σημειολογία, που δεν είναι άλλη από την αξία του ήθους και της προσφοράς. Τους νικητές θα επιλέξουν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας, όπως κάθε χρόνο, έχει ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

Την τιμητική του είχε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο οποίος αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για το 2023, ανάμεσα στους Παύλο Κοντίδη, Ιωάννη Πίττα, Βλαδίμηρο Τζιωρτή, Ηλία Κωστή και Γιώργο Αχιλλέως.