ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ MEETING στη λεμεσο!

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στο «Τσίρειο» στάδιο της Λεμεσού, οι φίλοι του στίβου και γενικώς οι φίλοι του αθλητισμού, θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αρκετά από τα μεγάλα ονόματα του διεθνούς στίβου, αλλά και τους δικούς μας πρωτοκλασάτους αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι διακρίνονται στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και θέλουν να προσθέσουν σημαντικούς βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Παρόν στο «Τσίρειο» στάδιο θα είναι για ακόμα μία φορά ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου, του οποίου η παρουσία αποτελεί πόλο έλξης για τους χιλιάδες φίλους του κλασικού αθλητισμού.

Τα δικά μας παιδιά, με εξαιρετικές διεθνείς διακρίσεις και λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7-12 Ιουνίου), θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά στις οικογένειες και τους φίλους τους και θα προσπαθήσουν να ανταποδώσουν την αγάπη του κόσμου με καλές επιδόσεις. Οι Μίλαν Τράικοβιτς, Απόστολος Παρέλλης, Ολίβια Φωτοπούλου, Ναταλία Χριστοφή, Φίλιππα Φωτοπούλου, Αλέξανδρος Πουρσανίδης, Δάφνη Γεωργίου, Βαλεντίνα Σάββα, Ιωσήφ Κεσίδης και άλλοι Κύπριοι διεθνείς αθλητές και αθλήτριες θα είναι περισσότερο χαρούμενοι αν δουν για ακόμα μία φορά τον κόσμο να γεμίζει τις εξέδρες του «Τσιρείου».

Ήδη καταφθάνουν στην ΚΟΕΑΣ αρκετές επιστολές με εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο διεθνές μίτινγκ μας, από πάρα πολλές χώρες της Ευρώπης και άλλων ηπείρων, από μεγάλα και γνωστά ονόματα του παγκόσμιου στίβου.

H ΚΟΕΑΣ στην ανακοίνωσή της παρουσιάζει τα 13 αγωνίσματα του διεθνούς μας μίτινγκ, στις 17 Μαΐου 2024.

ΑΝΔΡΕΣ

100μ.

400μ.,

110μ. με εμπόδια,

Μήκος,

Ύψος

Δισκοβολία,

φυροβολία.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

100μ.

200μ.

800μ.

100μ. με εμπόδια,

Μήκος,

Σφυροβολία.