ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

Με τον καλύτερο τρόπο τιμούν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Σταθελάκου, οι αθλητές και οι αθλήτριές μας των ρίψεων, το απόγευμα της Παρασκευής 1η Μαρτίου 2024, στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ρίψεων, το οποίο διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία, καταγράφοντας αρκετά καλές επιδόσεις.

Η πρώτη φετινή διοργάνωση στον ανοικτό στίβο ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο ομοσπονδιακό μας προπονητή, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή την 1η Φεβρουαρίου, σε τροχαίο δυστύχημα στη Νότια Αφρική. Προς τιμήν του αείμνηστου Κώστα Σταθελάκου πραγματοποιήθηκε μονόλεπτος σιγή, πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Μάλιστα, η οικογένειά του από τη Λαμία ήταν παρούσα στο ΓΣΠ. Η σύζυγος του αγαπημένου μας Κώστα, Σκεύη Θεοδώρου, απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο δυνατό χαρακτήρα διαθέτει, αφού βρήκε το κουράγιο και μαζί με τον Απόστολο Παρέλλη, έδιναν τις συμβουλές στους νεαρούς αθλητές του Κώστα, που αγωνίστηκαν την Παρασκευή. Στο τέλος έκανε τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες της σφυροβολίας, αγώνισμα στο οποίο είναι οι κάτοχοι των παγκύπριων ρεκόρ ανδρών (75,32μ. ο Κώστας) και γυναικών (69,29μ. η Σκεύη).