Αποφυλακίζεται ο γυναικοκτόνος Όσκαρ Πιστόριους!

Έχοντας εκτίσει ορισμένα χρόνια από την ποινή του, ο Όσκαρ Πιστόριους σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αποφυλακιστεί στις 5 Ιανουαρίου 2024. Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013, την πυροβόλησε τέσσερις φορές ενώ εκείνη ήταν στο μπάνιο του σπιτιού του στην Πρετόρια. Μετά την αποφυλάκισή του, θα παρακολουθείται από τις αρχές έως ότου λήξει επισήμως η ποινή του όπως όλοι οι άλλοι αποφυλακισμένοι.

Θα μείνει με τον θείο του στο προάστιο Waterkloof της Πρετόρια.

Οι πληροφορίες μεταδίδουν ότι αν θελήσει να μετακομίσει ή να βρει δουλειά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει πρώτα να ειδοποιήσει τον υπάλληλο της αποφυλάκισής του. Παράλληλα, θα πρέπει να παρακολουθήσει θεραπευτικές συνεδρίες, σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας της δολοφονημένης συντρόφου του.

Ο Όσκαρ Πιστόριους, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της το 2015 και πλέον, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην καθημερινότητα για την ασφάλειά του, καθώς ο υπόκοσμος στην Πρετόρια περιμένει να πάρει εκδίκηση. Εδώ και αρκετό καιρό, οι αρχές της Νότιας Αφρικής, έχουν πληροφορηθεί πως ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με επιθέσεις εκδίκησης από γκάνγκστερ και πως ο υπόκοσμος της πόλης είναι έτοιμος να εκδικηθεί για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. «Λάβαμε πληροφορίες ότι υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι άξιζε να πληρώσει για τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας» σημείωναν χαρακτηριστικά από την αστυνομία σύμφωνα με τη The Sun. «Η Νότια Αφρική δεν έχει την πολυτέλεια να έχει άλλη βία που να συνδέεται με τον Όσκαρ Πιστόριους και η αστυνομία θα εργαστεί πολύ σκληρά για να διασφαλίσει την ασφάλειά του», τόνισαν.