ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ!

Μια εβδομάδα πριν το ταξίδι του στη Γλασκώβη για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Εμμανουήλ Καραλής έδειξε ότι βρίσκει τον ρυθμό του. 

Ο 24χρονος άλτης του επί κοντώ την Πέμπτη (22/2) το βράδυ αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Κλερμόν Φεράν και ξεπερνώντας τα 5,72 μ. βελτίωσε τη φετινή του επίδοση κατά δύο εκατοστά. 

Ο “ασημένιος” πέρυσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης είχε και ένα πολύ καλό άλμα στα 5,82 μ. που ήταν “περασμένο” όμως στο κατέβασμα του, ακούμπησε τον πήχη και αυτός έφυγε από τους στηλοβάτες. Ο άλτης που προπονείται με τον πατέρα του Χάρη Καραλή, προηγουμένως είχε ξεπέρασε και τα 5,52 μ. που ήταν το αρχικό ύψος στο μίτινγκ. 

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει προγραμματίσει έναν ακόμη αγώνα στη Γαλλία πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, για το Σάββατο (24/2) στο Ρουέν.

Στον ίδιο αγώνα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Ολυμπιονίκης και κάτοχος της καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών (6.23μ στον ανοιχτό), Μόντο Ντουπλάντις ανέβασε τον πήχη στα 6.02μ και κατοχύρωσε το World Lead για φέτος σε επίπεδο κλειστού στίβου.