ΓΛΑΣΚΩΒΗ 2024: ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ!

Με τον Εμμανουήλ Καραλή να φτάνει στη Γλασκώβη την Πέμπτη το πρωί, ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ελληνικής εθνικής ομάδας που βρίσκεται στη Σκοτία και θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Καραλής έφερε μαζί του κοντάρια και για την Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς τα δικά της δεν έφτασαν τη Δευτέρα, όταν η πρωταθλήτριά μας ταξίδεψε από τις ΗΠΑ. Ωστόσο το πρόβλημα λύθηκε, τα κοντάρια της Κατερίνας έφτασαν στη Γλασκώβη και πλέον η δις «χάλκινη» σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου βρέθηκε με… πλεόνασμα.

Κατά τ’ άλλα όλοι και όλες στην ελληνική ομάδα ανυπομονούν να ξεκινήσει η δράση στην Emirates Arena, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα (και συνδέεται) με το ποδηλατοδρόμιο που φέρει το όνομα του έξι φορές χρυσού νικητή των Ολυμπιακών Αγώνων, Κρις Χόι και το οποίο χρησιμεύει ως το κέντρο Τύπου των αγώνων.

Όπως δήλωσε και στο Trackfieldcy λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων η Κατερίνα Στεφανίδη, τα κοντάρια της έφτασαν σώα και αβλαβή και: «Αισθάνομαι καλά. Στόχος μου είναι να καταφέρω τεχνικά να κάνω αυτό που έχω κάνει στην προπόνηση και θεωρώ ότι αυτό θα με βάλει σε καλή θέση πηγαίνοντας προς τον ανοιχτό».