ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΟΛΙΣΛΑΓΚΕΡ

Φανταστικό αγώνα στο τελικό του ύψους παρακολουθήσαμε στην Emirates Arena κατά τη διάρκεια του πρώτου απογευματινού προγράμματος με την Νικόλ Ολισλάγκερ να πραγματοποιεί την μεγάλη έκπληξη και να κατακτά το χρυσό μετάλλιο.

Αποστολόφκι, Χόνσελ, Ολισλάγκερ και Μάχουτσικ πραγματοποιήσαν αγώνα μεταλλίου και προσέφεραν μπόλικο θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στην Emirates Arena.

Απόλυτη νικήτρια η Νικόλ Ολισλάγκερ που πήρε το χρυσό μετάλλιο από την Μάχουτσικ πραγματοποιώντας τρίτο επιτυχημένο άλμα στα 1.99μ.

Μπορεί η κορυφαία τα τελευταία χρόνια στο αγώνισμα, Γιαροσλάμ Μάχουτσικ, να ξεκίνησε στα 1.92 τον αγώνα της και να πέρασε περνάει όλα τα διαδοχικά ύψη 1.92, 1.95 και 1.97 με την πρώτη προσπάθεια, στα 1.99 είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες και κατέλαβε το ασημένιο μετάλλιο.

Αντίθετα η ΝεοΖηλανδή πέρασε με την δεύτερη τα 1.97 και με την τρίτη στα 1.99, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και τα 2.02, ύψος που δεν κατάφερε να περάσει, έχοντας όμως εξαιρετική ενέργεια στην δεύτερη προσπάθεια..

Το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε η Λία Αποστολόφσκι, η οποία πραγματοποίησε φαντασιτκό αγώνα σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στα 1.95, ωστόσο έχοντας ένα αποτυχημένο άλμα στα 1.97, αποχώρησε τραυματισμένη.

πραγματοποιεί