ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟ Η ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Χρυσή πανελληνιονίκης στο άλμα επικοντώ αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της η Αριάδνη Αδαμοπούλου, η οποία πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή της αγωνιστική πορεία την τρέχουσα σεζόν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια , η οποία επέστρεψε από την Αμερική και αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4μ, ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια όπως επίσης και τα διαδοχικά ύψη στα 4.10μ. και 4.20μ. Στη συνέχεια χρειάστηκε και δεύτερη προσπάθεια για τα 4.30, ενώ με άλμα στα 4.35 βελτιώσε το φετινό της ρεκόρ. Στη συνέχεια συνέχισε στα 4.40μ χωρίς επιτυχίας, έχοντας εξαιρετική προσπάθεια στο τρίτο άλμα.

Περίεργος αγώνας για την Ελένη Κλαούντια Πόλακ, η οποία κατέλαβε την 2η θέση με καλύτερο άλμα στα 4.30. Η Ελληνία πρωταθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4.20μ, ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια συνέχεια στα 4.30, ύψος που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια η Πόλακ ένιωσε αδιαθεσία στα 4.40 κατά την διάρκεια του πρώτου άλματος, γεγονός που επηρέασε την συγκέντρωσή της και δεν της επέτρεψε να επιτυχίε στα 4.40μ.

Χαμηλά ξεκίνησε τον αγώνα της η 16χρονη Αναστασία Μπουμπουλίδη, η οποία πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 3.80, 3.90, 4μ, 4.10, ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.20μ.