Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, Η ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΛΑΝ!

Εκνευρισμένος, θυμωμένος, απορημένος αλλά με χαμόγελο εμφανίστηκε στη μεικτή ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλήματος ο Μίλαν Τραίκοβιτς.

Ο αθλητής του Γιαννουλάκη έτρεξε εντός 12 ωρών τρεις κούρσες παγκόσμιας κλάσης με ένταση, ρυθμό και πάθος. Ένα πρώτο πέρασμα στο εμπόδιο του στέρησε κάτι καλύτερο στη διοργάνωση και γιατί όχι ένα χάλκινο παγκύπριο ρεκόρ. Ο Κύπριος πρωταθλητής μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις του από τον αγώνα:

“Προσπάθησα να φύγω γρήγορα για να πιέσω τον Holloway και να είμαι μαζί του. Σταμάτησα και ξαναξεκίνησα ουσιαστικά και έκανα 7.59. Σήμερα χάσαμε μια μεγάλη ευκαρία. Αυτά έχει η ζωή. Αυτά έχει ο αθλητισμός. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα ναι κάποιος άλλος. Το ζήτημα είναι να συνεχίσω δυνατός για να μαι δυνατός σε Ρώμη και Παρίσι.

Αναφορικά για τη χρυσή συνταγή που τον διατηρεί στο κορυφαίο επίπεδο: ”Στερούμαι κάποια πράγματα για να μαι εδώ. Την γυναίκα μου, την οικογένεια μου, κάποιες προσωπικές στιγμές. Θέλω να αφιερώσω όλους μου τους αγώνες στον Κώστα Σταθελάκος. Ήμουν συγκλονισμένος αλλά έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος και να έρθω εδώ να κάνω αυτό που πρέπει.