«Θέλω να προσπαθήσω κι εγώ πιο πολύ»

Η επιτυχία στον αθλητισμό δεν σημειώνεται μόνο από τον αθλητή ή την αθλήτρια που καταγράφει την επίδοση, αλλά από πίσω τους βρίσκεται πάντα ένας καθοδηγητής ή καθοδηγήτρια, ένας προπονητής ή μία προπονήτρια.

Η πρόκριση σε έναν τελικό και σε τρεις ημιτελικούς, οι δύο νέες ατομικές επιδόσεις και η μία καλύτερη φετινή, καταδεικνύουν του λόγου το αληθές. Και για να φτάσουν τα δικά μας παιδιά σε αυτήν την επιτυχία, έβαλαν το… μυαλό και τις γνώσεις τους οι άξιοι προπονητές τους.

Με καθοδηγητή τον Αντώνη Γιαννουλάκη, ο Μίλαν Τράικοβιτς κατέγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του, προσθέτοντας άλλη μία στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Δεν μπορείς να μην είσαι ικανοποιημένος σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όταν ο αθλητής σου έχει δώσει τα πάντα, έχει κάνει μία πολύ καλή παρουσία και έχει προσπαθήσει για το καλύτερο. Ο Μίλαν μπήκε και στους δύο αγώνες δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, αλλά δυστυχώς στον ημιτελικό έγιναν κάποια τεχνικά λάθη, επειδή ο Μίλαν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και η ταχύτητά του ήταν πολύ δυνατή, με αποτέλεσμα να έρθει πολύ κοντά στο εμπόδιο, το τέταρτο, που τον φρέναρε. Το χτύπημα στο 4ο, 5ο και 6ο εμπόδιο τον έβγαλε εκτός ρυθμού και αυτό τού στέρησε μία πολύ καλή επίδοση και σίγουρα την πρόκρισή του για τον τελικό, κάτι που κυνηγάμε εδώ και καιρό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για την προσπάθεια του Μίλαν. Θέλω να προσπαθήσω κι εγώ πιο πολύ ακόμα, στο να παρουσιαστεί ο Μίλαν ακόμα πιο δυνατός στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι, που είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος», ήταν κάποια από τα λόγια του Αντώνη Γιαννουλάκη, ο οποίος αισιοδοξεί ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθει μία πρόσκληση για σημαντική διοργάνωση, αφού ο πρωταθλητής μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα ήταν κρίμα να μην του δοθεί άλλη μία ευκαιρία για να το αποδείξει.

credits: koeas