“ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ 5.90 ΣΤΟ ΣΕΦ”

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε φέτος νωθρά τη χρονιά, αφού μόλις στον αγώνα της Κυριακής (11/2) στο Παρίσι κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,60 μ. και να πετύχει φετινό ρεκόρ. Παρόλα αυτά ο κορυφαίος επικοντιστής των τελευταίων ετών, όχι μόνο δεν ανησυχεί για την πορεία του στη σεζόν, αλλά είναι αισιόδοξος για τη συμμετοχή του στα κορυφαία γεγονότα του πλανήτη.

Αν πάει καλά στο ΣΕΦ θέλω να πηδήσω 5,90 μ., θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου πως είμαι έτοιμος να διεκδικήσω κάτι παραπάνω στο Παγκόσμιο κλειστού. Δε θέλω να πάω στη Γλασκόβη μόνο με το ράνκινγκ θέλω μια καλή επίδοση. Σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος στόχος για εμένα είναι οι αγώνες του ανοιχτού“, είπε ο Καραλής λίγα 24ωρα πριν το Πανελλήνιο του ΣΕΦ.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι μια διοργάνωση που πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι. Μου αρέσει πολύ και το ΣΕΦ. Το Σαββατοκύριακο θέλουμε να γεμίσουμε το στάδιο. Είναι καλό και για όλους τους αθλητές να καταλαβαίνουν πως είναι να αγωνίζεσαι σε ένα γεμάτο στάδιο. Ο στίβος έχει πολλούς καλούς αθλητές και πιστεύουμε πως μπορούμε να τον κάνουμε mainstream. Νομίζω πως μπορεί να γίνει μια νέα αρχή για το στίβο μας και να αποκτήσει επιπλέον δυναμική από αυτή που έχει ήδη αναπτύξει“.