5ΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Ο ΤΣΙΑΜΗΣ!

Την 5η θέση με καλύτερο άλμα στα 16.20μ κατέλαβε ο «αειθαλής» Δημήτρης Τσιάμης στο Gold Class Indoor Tour της World Athletics στην Μαδρίτη.

Ο 42χρονος Έλληνας αθλητής του τριπλούν αγωνίστηκε ανάμεσα σε κορυφαίους με τον ανταγωνισμό στο μίτινγκ να είναι ιδιαίτερα υψηλός, ενώ φετινό ρεκόρ για τον Τσιάμη στον κλειστό είναι το 16.26μ. Ρεκόρ μίτινγκ σημείωσε ο Τζόρνταν Ντίαζ με 17.52μ, με τις προσπάθειες του Έλληνας άλτη να είναι κατά σειρά:

15.96 – 15.97 – X -16.20 – 16.04 – X

Μπορεί οι δηλώσεις συμμετοχής για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκόβης να έκλεισαν τα μεσανυχτα της 22ας Φεβρουαρίου όμως το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε μια ευχάριστη εξέλιξη για την ελληνική ομάδα! 

Μετά από επικοινωνία της World Athletics με τον ΣΕΓΑΣ έγινε γνωστό ότι και ο Δημήτρης Τσιάμης έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση της χειμερινής περιόδου! 

Έτσι η ελληνική ομάδα θα βρεθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού με 9 αθλητές και αθλήτριες, δηλαδή με μια από τις μεγαλύτερες αποστολές που έχει στείλει η χώρα μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια!