ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Όπως ήταν αναμενόμενο και απολύτως φυσιολογικό φέτος στο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου στη Λεμεσό θα υπάρχουν εισιτήρια εισόδου.

Η συμμετοχή χρυσών ολυμπιονικών και η άφιξη τους στο νησί προσδίσει κύρος και αίγλη στη διοργάνωση, Την ίδια ώρα, τέτοιου είδους διοργανώσεις, δίνουν κίνητρα, τόσο στους νέους αθλητές/τριες που βρίσκονται στον χώρο του κλασικού αθλητισμού, όσο και στους γονείς που επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους στα στάδια

Συνεπώς, η στήριξη στην διοργάνωση είναι επιτακτική, γι αυτό και η ΚΟΕΑΣ καθόρισε εισιτήριο εισόδου στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τον σύνδεσμο https://guest.stadium-360.net/guest κάνοντας εγγραφή.

Εισιτήρια θα πωλούνται και στα εκδοτήρια του «Τσιρείου» την ημέρα του μίτινγκ (17/5). Σε ό,τι αφορά την τιμή, αυτή είναι πολύ προσιτή για τον καθένα και την καθεμιά, που θέλει να απολαύσει από κοντά τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο και ιδιαίτερα τους δικούς μας πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Οι τιμές του εισιτηρίου είναι οι ακόλουθες:

Για ένα άτομο: 10 ευρώ

Για δύο άτομα: 15 ευρώ

Για οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά μέχρι 16 ετών: 20 ευρώ

Για όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Δεν απαιτείται κατοχή κάρτας φιλάθλου.