Νεκταρία Παναγή: “Το βλέμμα είναι στραμμένο σε Ντόχα και Τόκυο” – TRACKFIELDCY

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο σε Παγκύπριο Πρωτάθλημα εξασφάλισε η Νεκταρία Παναγή στον τελικό του άλματος εις μήκος το περασμένο Σάββατο.

Η αθλήτρια του Γιώργου Σκέντερ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, νοουμένου ότι μέχρι στιγμής μπαίνει στους αγώνες κυρίως για προπονητικούς λόγους, ώστε να βρει ρυθμό. Η Παναγή με άλμα στα 6.41 διεύρυνε το σερί της και είναι έτοιμη στους επόμενους μήνες να διεκδικήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Με το όριο να βρίσκεται στο σημείο όπου είναι καταγεγραμμένο το ατομικό της ρεκόρ, 6.72μ, δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου γι αυτό, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει και την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Trackfieldcy επικοινώνησε με την Κύπρια πρωταθλήτρια, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

Φέτος, είναι αλλιώτικη η χρονιά, κρατάει μέχρι Οκτώβριο εν όψει Παγκόσμιου. Δεν με αγχώνει καθόλου αυτό. Έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας με τον Γιώργο και έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μου. Νιώθω καλά και έτοιμη, μετά από έναν μικρό τραυματισμό που ευτυχώς ξεπέρασα, και γι’ αυτό ευχαριστώ τους φυσιοθεραπευτές και τον γιατρό μου.

Ο χθεσινός αγώνας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα είναι ο δεύτερος μου αγώνας σε μια περίοδο που δεν έχουμε ακόμα μπει σε αγωνιστικές προπονήσεις, λόγω της ιδιαίτερης φετινής χρονιάς. Χάρηκα πολύ που είδα τις κερκίδες γεμάτες το Σάββατο και ευχαριστώ το κοινό που κάθε φορά χειροκροτεί τις προσπάθειες μου και με στηρίζει. Το αποτέλεσμα με αφήνει πολύ ικανοποιημένη, καθώς τα άλματα μου ακόμα δεν “ωρίμασαν”.

Χρειάζομαι αγωνιστικές προσαρμογές, ώστε να δέσω όλα τα στοιχεία μαζί για να βγουν οι επιδόσεις που θέλω. Είμαστε σε μια προολυμπιακή χρόνια που μόλις ξεκίνησε με τον μεγαλυτερό στόχο, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, και τους Ολυμπιακούς αγώνες το 2020. Το βλέμμα είναι στραμμένο αφενός στο όριο του Παγκόσμιου, 6.72, που είναι και η ατομική μου επίδοση (από πέρσι) και αφετέρου στο 6.82 που θα μου εξασφαλίσει την πρόκρισή μου στην Ολυμπιάδα του Τόκυο. Οπότε εύχομαι να είμαι, πρώτα ο Θεός, υγιής, ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ στο επίπεδο για το οποίο δούλεψα και δουλεύω καθημερινά.

Τέλος, θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, ΟΠΑΠ Κύπρου, Adidas και Unicars.

TRACKFIELDCY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *