ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΓΚΟΥΣΙΝ ΣΤΟ ΧΟΥΣΤΟΠΕΣΤΕ

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και σταθερότητα σε άλματα πάνω από το 1,90 μ. έδωσε το Σάββατο (10/2) η Τατιάνα Γκούσιν!  Η πρωταθλήτρια του ύψους πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Χουστοπέτσε με άλμα στο 1,91 μ., ενώ στην συνέχεια προσπάθησε να σημειώσει απόλυτο ατομικό ρεκόρ περνώντας πάνω από το 1,93 μ., χωρίς να το καταφέρει. Παρόλα αυτά έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου… 

Η άλτρια που προπονείται με την Ιωάννα Σιώμου ξεκίνησε τον αγώνα της στο 1,78 μ. που πέρασε με την πρώτη, χρειάστηκε δύο προσπάθειες για το 1,83 μ. και στην συνέχεια ξεπέρασε με την πρώτη το 1,87 μ. και 1,91 μέτρα.

Αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας για τη χειμερινή περίοδο για την Γκούσιν και έδειξε για μια ακόμη φορά αξιοθαύμαστη σταθερότητα στα άλματα στο 1,90 μέτρα. Το 1,91 μ. που σημείωσε σήμερα είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση που την είχε σημειώσει και στο μίτινγκ του Μιραμάς. 

Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν φοβερή”, είπε η Γκούσιν στον αγωνιστικό χώρο ευχαριστώντας το κοινό που είναι “εκπαιδευμένο” αφού το συγκεκριμένο μίτινγκ αποτελεί παράδοση για τους άλτες του ύψους. 

Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να καταφέρω να ξεπεράσω το 1,93 μ. γιατί φαίνεται ότι είναι ένα ύψος που το έχω. Ελπίζω να το πετύχω στον επόμενο αγώνα μου που είναι στο Βελιγράδι”, κατέληξε η 30χρονη άλτρια που την Τρίτη (13/2) αγωνίζεται στο μίτινγκ της σερβικής πρωτεύουσας.