Οι συνεχόμενες πίκρες, τα δάκρυα κι οι άνθρωποί της Ελίνας..

Πικραμένη και με τα δάκρυα στα μάτια μπήκε στη μεικτή ζώνη η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2022, Ελίνα Τζένγκο.

Press: Savvas Evangelides

Photo: Anastasia Karekla

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, παρά την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση, δεν κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση και την ένταση ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαρίωβ μίλησε στο Trackfieldcy για το σημερινό της αγώνα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Τρώω τα μούτρα μου, δεύτερη φορά σερί σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Φέτος είχα πολλές πιθανότητες να μπω στους τελικούς. Οι αγώνες πήγαιναν πολύ καλά. Εγώ ήμουν πολύ καλά και η προπόνηση ήταν όπως ακριβώς όπως την θέλαμε. Εγώ ήμουν πολύ σφιγμένη στις προπονήσεις. Δεν έμπαινα χαλαρή. Οι τελευταίες προπονήσεις που έκανα εδώ μου έδειξαν ότι είμαι πολύ καλά. Οι τελευταίες χθεσινές μου βολές ήταν καλές. Δεν ξέρω τι πάει τόσο, λάθος. Ψυχολογικό είναι το θέμα ξεκάθαρα. Θα το βρω, όμως, μαζεύοντας εμπειρίες».

Για το τι κρατάει από αυτό το παγκόσμιο: «Κρατάω την δεύτερη συνεχόμενη πίκρα κι ελπίζω όπως πέρσι μετά τη πίκρα να έρθει η ώρα της νίκης ξανά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Να ηρεμήσω, γιατί η επόμενή μου χρονιά είναι πολύ σημαντική και να μπω αφοσιωμένη».

Για όλους αυτούς που σε στηρίζουν σε λύπες και χαρές: «αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω είναι ό,τι σημαντικότερο έχω στη ζωή» δήλωσε η πρωταθλήτρια και ξέσπασε σε κλάματα».