“Ο μεγάλος στόχος είναι το Τόκιο”

Με αφορμή την έναρξη της νέας πλέον ολυμπιακής χρονιάς το γραφείο τύπου της ομοσπονδίας αποσπά μικρές συνεντεύξεις από Κύπριους και Κύπριες αθλήτριες.

Σειρά είχε η κορυφαία Κύπρια άλτρια, Νεκταρία Παναγή, η οποία φέτος θα κυνηγήσει το όριο των 6.82 για το εισιτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Η Παναγή μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας αλλά και τον επερχόμενο αγωνιστικό προγραματισμό.

«Το ότι για κάποιο διάστημα μείναμε μακριά από τις καθημερινές συνήθειές μας, με προπόνηση και αγώνες, θεωρώ ότι με έχει κάνει να είμαι πιο φρέσκια, να έχω πολλή όρεξη για δουλειά, έστω και αν θα προτιμούσα να ερχόμουνα στο γήπεδο στον εγκλεισμό, παρά να γυμνάζομαι στο σπίτι. Νιώθω πολύ δυνατή και ορεξάτη για τη νέα χρονιά, ξεκινώντας αυτό το διάστημα με την επαναφορά στις προπονήσεις, με δουλειά στη φυσική κατάσταση και προσαρμογή ξανά στους ίδιους ρυθμούς ρουτίνας προετοιμασίας. Από τον Οκτώβρη θα μπούμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς και αυτό που περιμένουμε να δούμε στην πορεία είναι κατά πόσο θα είμαστε σε θέση να πάμε εξωτερικό για προετοιμασία και τι αγώνες θα μπορέσουμε να κάνουμε», μας είπε η Νεκταρία Παναγή – Λουκά, η οποία έχει στο μυαλό της ως πρωταρχικό στόχο τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. «Ο μεγάλος στόχος είναι το Τόκιο. Μέσα από τους αγώνες, που ελπίζω να κάνω, πιστεύω πως μπορώ να φτάσω στο όριο των 6,82μ. (ατομικό 6,72μ.) για να υλοποιήσω ένα από τα όνειρά μου. Φτάνει να είμαι απόλυτα υγιής». 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *