Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: κριτήρια συμμετοχής για Κύπριους αθλητές – TRACKFIELDCY

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά και για έκτη στο σύνολο η Πάτρα θα φιλοξενήσει το κορυφαίο εγχώριο γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας. 

Όσον αφορά την περσινή προκήρυξη του πρωταθλήματος, στις περιπτώσεις συμμετοχής Κυπρίων αθλητών ακολουθείται ίδια διαδικασία πρόκρισης και θα μπορουν να συμμετέχουν έως 2 σε τελικό. Φέτος, η προκήρυξη αναφέρει ότι ο ΣΕΓΑΣ θα εξετάσει τις προϋποθέσεις συμμετοχής των Κυπρίων αθλητών κατά περίπτωση, μετά από σχετικό αιτήμα της Κ.Ο.Ε.Α.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των Κύπριων αθλητών/ριων αναμένεται να είναι περιορισμένη, καθώς την Πέμπτη, 25 Ιουλίου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Στίβου (ΚΟΕΑΣ), έχει προγραμματίσει να διοργανώσει ημερίδα στίβου, η οποία είναι πλούσια σε αγωνίσματα.

*Οι προκηρύξεις αναφέρονται στις περιπτώσεις, όπου οι Κύπριοι/ες αθλητές/ριες δεν είναι εγγεγραμμένοι σε ελληνικά σωματεία. Για τους αθλητές/ριες που τρέχουν με τα χρώματα ελληνικών σωματείων είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός.

TRACKFIELDCY

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *