Παύλος Κοντίδης: “θέλω να δω την Ολυμπιακή ομάδα της Κύπρου να μεγαλώνει”

Πέρα από τον πρωταθλητισμό και τις αθλητικές του ικανότητες, ο Παύλος Κοντίδης ξεχωρίζει και ως άνθρωπος έξω από τον χώρο του αθλητισμού.

Μεγαλύτερη απόδειξη αποτελεί το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης Towards Tokyo, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε αθλητές και αθλήτριες που δεν εμπίπτουν σε σχεδιασμούς του ΚΟΑ, να τύχουν οικονομικής ώθησης στη προσπάθεια που κάνουν για να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη στην δημοσιογραφική εστία, ο Παύλος Κοντίδης παρουσιάσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα επωφεληθούν από το πρόγραμμα, σημπληρώνοντας χαρακτηριστικά:

Θέλω να δω την Ολυμπιακή ομάδα της Κύπρου να μεγαλώνει. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η οικονομική στήριξη για έναν αθλητή που διεκδικεί πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες ή προετοιμάζεται γι αυτούς και καλώ τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την ενέργεια. Δεχτήκαμε πάρα πολλές αιτήσεις και καταλήξαμε στους πέντε αθλητές που βλέπετε εδώ, επιλέγοντας βάσει των κριτηρίων που είχαμε θέσει εγώ και η ομάδα μου» είπε ο Παύλος Κοντίδης, πριν δώσει το λόγο στους αθλητές. Σημειώνεται πως Νατάσα Λάππα και Μαριλένα Μακρή βρίσκονται στην Αθήνα για αγώνες, έτσι στη συνέντευξη Τύπου εκπροσωπήθηκαν από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *