Πλούσια αγωνιστική δράση στο εξωτερικό (συμμετοχές Κύπρος- Ελλάδα)

Κάτι παραπάνω από γεμάτο θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές σε πολλά μίτινγκς στην Ευρώπη.

Στο Μοντεβίλ της Γαλλίας θα αγωνιστεί ο Νίκανδρος Στυλιανού, ο οποίος σε έναν αγώνα με καλές συμμετοχές θέλει να βελτιώσει την φετινή του επίδοση με 5.28 και να πραγματοποιήσει μεγάλαη άλματα. Στον ίδιο αγώνα δηλωμένος είναι και ο Ελλαδίτης Θοδωρής Χρυσανιόπουλος για τον δεύτερο αγώνα του στο επί κοντώ, μετά τα 5,00 μ. την περασμένη εβδομάδα στη Ναντ.

Στο 1500αρι η Ναταλία Ευαγγελίδου αρχικά ήταν δηλωμένη, ωστόσο λόγω ίωσης ακύρωσε την συμμετοχή της και θα συνεχίσει κανονικά στην Οστράβα. Στην Βαλένθια θα αγωνιστούν ξαναά οι αδερφές Φωτοπούλου.

Κυπριακές συμμετοχές ενδέχεται να υπάρξουν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά, που θα πραγμτοποιηθεί, αύριο Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου.

Στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Έρφουρτ θα κάνει το ντεπούτο της η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία θα προσπαθήσει να τρέξει μία γρήγορη κούρσα, ώστε να βρει ρυθμό ενόψει συνέχειας. Η Πόλακ μετά την εξαιρετική της εμφάνιση στον Άγιο Κοσμά με το 4.65, μεταβαίνει στο Παρίσι με στόχο το όριο των 4.60 μέτρων.

Η Ειρήνη Βασιλείου θα αγωνιστεί ξανά σε μίτινγκ στη Βιέννη, όπου θα προσπαθήσει για ένα γρήγορο 400αρι, ενώ στο ίδιο μίτινγκ θα αγωνιστούν στο 800αρι Χρήστος Κοτίτσας και Ερλάντο Κεραμάς. Στο 1500αρι δηλωμένος είναι ο Αντρέας Δημητράκης.

Ελληνικό ενδιαφέρον θα υπάρξει και στο μίτινγκ του Λουξεμβούργο, αφού εκεί θα συμμετάσχουν Οδυσσέας Μουζενίδης και Τάσος Λατιφλάρι στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, ενώ την πρώτη της κούρσα στο 800αρι για φέτος θα πραγματοποιήσει η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *