«Πως ανέχονται τόσοι εκπρόσωποι αθλητικών φορέων μια κυρία που έχει μολύνει το χώρο του αθλητισμού»;

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο θρυλικός αθλητής υπεραποστάσεων και του Σπάρταθλον, Γιάννης Κούρος εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του έναντι γνωστής πρώην αθλήτριας με αφορμή τη πολιτική συζήτηση για τη θέσπιση νομοθεσίας σχετικά με τον αθλητισμό. Με έντονα σχόλια για την ηθική και την αθλητική δεοντολογία, ο Κούρος δεν κατονόμασε το πρόσωπο για το οποίο μιλά, ωστόσο τοποθετείται ξεκάθαρα κατά της ιδιότητάς της ως συμβούλου.

Όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Κούρος:

«Το παράδοξο και υποκριτικό ακούστηκε σήμερα στο πάνελ συζήτησης για τη θέσπιση νομοθεσίας περί αθλητισμού από την κυρία που παραγκώνισε κάθε κανόνα και το πνεύμα της έντιμης άθλησης, ισχυριζόμενη ψευδώς ως κατόρθωμα ένα φιάσκο περί Σπάρτης…, με πληθώρα από εξαπατήσεις, όπου ομολογείται και τεκμέρεται η απάτη, να μιλά ως σύμβουλος θεσμικής θέσης, τη στιγμή που πρώτη αθέτησε κάθε ιερό περί αθλητισμού ενάντια στο παγκόσμια αποδεκτό ευ αγωνίζεσθαι…. 

Έχει αποδείξει πως γνωρίζει ότι “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι”, και δείχνει θεατρινισμούς αναισθησίας. Το θέμα είναι: πώς ανέχονται τόσοι εκπρόσωποι άλλων αθλητικών φορέων μια κυρία που έχει μολύνει το χώρο με τις μηχανορραφίες περί του δήθεν επιτεύγματός της;;;!!!! Το να υποτιμά κάποιος τη νοημοσύνη αρχάριων στο χώρο δε σημαίνει πως μπορεί να ξεγελά τους πάντες….! Δεν τιμά κανέναν φορέα να εμφανίζει ως “σύμβουλο” άτομο που έχει κακοποιήσει κάθε έννοια έντιμης άθλησης»!