ΡΩΜΗ 2024: ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ ΜΕ ΦΕΤΙΝΟ ΡΕΚΟΡ!

Φανταστική εμφάνιση από την Φίλιππα Φωτοπούλου στον προκριματικό αγώνα του άλματος εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, η οποία καρδιοκτύπησε για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό και χρειάστηκε να περιμένει μέχρι και το τελευταίο άλμα!

Η Κύπρια πρωταθλήτρια ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και από το πρώτο κιόλας άλμα έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλά αγωνιστική κατάσταση σημειώνοντας άλμα στα 6.37μ.

Στη συνέχεια η Κύπρια πρωταθλήτρια ανέβασε στροφές, βελτίωσε ακόμη περισσότερο την επαφή της με την βαλβίδα και ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ με 6.57 στην 2η προσπάθεια.

Στην τρίτη προσπάθεια η Κύπρια πρωταθλήτρια, που ζει και γυμνάζεται ξανά στην Βαλένθια, ξύπνησε τον μαχητικό και αγωνιστικό της χαρακτήρα σημειώνοντας άλμα στα 6.63μ.

Με αυτή της την εμφάνιση η Κύπρια πρωταθλήτρια κατέλαβε την 12η θέση στον προκριματικο, έκανε check-in για τον τελικό και “έγραψε” την 2η συνεχόμενη συμμετοχή της στην διοργάνωση! Οδηγίες στην Φωτοπούλου έδιναν μέλη της ελληνικής αποστολής, καθώς και η επίσης πρωταθλήτρια αδερφή της, Ολίβια Φωτοπούλου.

Να σημειώσουμε ότι η Κύπρια πρωταθλήτρια με αυτή της την εμφάνιση εξασφαλίζει σημαντικούς βαθμούς για την Ολυμπιακή πρόκριση.