Στα Ηράκλεια οι δισκοβόλοι – TRACKFIELDCY

Εκεί όπου γράφτηκε το Παγκύπριο Ρεκόρ στην Δισκοβολία το 2016 θα μεταβούν οι δισκοβόλοι μας μαζί με τον κορυφαίο στο αγώνισμα και κάτοχο του ρεκόρ, Απόστολο Παρέλλη.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα μεταβούν Απόστολος Παρέλλης, Χριστόφορος Γενεθλή, Ραφαήλ Αντωνίου και Αλέξανδρος Πουρσανίδης.

Ο Παρέλλης μετά την τρίτη θέση στο Μεμόριαλ της Τσεχίας θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος, εκεί δηλαδή όπου έγραψε το Παγκύπριο ρεκόρ με βολή στα 65.61 μέτρα. Στόχος του δεν είναι άλλος από το να προσπαθήσει να το καταρρίψει και, ταυτόχρονα, να εξασφαλίσει το όριο της πρόκρισης για Ντόχα (65.00).

Ραφαήλ Αντωνίου και Χριστόφορος Γενεθλή, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην ομάδα των ΑΜΚΕ, ήθελαν να πραγματοποιήσουν ακόμα έναν αγώνα πριν το παγκύπριο πρωτάθλημα και να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γενεθλή έχει το όριο για το ευρωπαϊκό της ηλικίας του, ενώ ο Αντωνίου θα αγωνιστεί την ιδια περίοδο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα στην Νάπολη.

Στο ίδιο μιτινγκ θα αγωνιστει και ο Αλέξανδρος Πουρσανίδης στην σφυροβολία ανδρών, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και ο Γιώργος Κονιαράκης, ο οποίος αγωνίστηκε και στο Μοντενέγκρο στους ΑΜΚΕ.

TRACKFIELDCY

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *