Στην αγωνιστική δράση Ιωάννου και Αρτυματά – TRACKFIELDCY

Η Ελένη Αρτυματά και ο Κυριάκος Ιωάννου θα αγωνιστούν την ερχόμενη Κυριακή στην Ιταλία, στο 10ο διεθνές μίτινγκ «Άντζελο Μπέλι», στο Καστιλιόνε Ντέλα Πεσάϊα (στην περιοχή της Τοσκάνης).

Ο Κυριάκος Ιωάννου θα αγωνιστεί ασφαλώς στο άλμα είς ύψος και θα κάνει την επανεμφάνισή του μετά από σχεδόν τρία χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν η Ολυμπιάδα του Ρίο το 2016. Ο Κύπριος πρωταθλητής είναι δηλωμένος στην εθνική ομάδα για τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα στο μαυροβούνιο.

Τελευταία στιγμή ατύχησε ο έτερος πρωταθλητής μας στο ύψος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αφού τραυματίστηκε και -μοιραία -ακύρωσε τη συμμετοχή του στο ιταλικό μίτινγκ.

Η Ελένη Αρτυματά μετά την συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό της Γλασκώβης και το ατομικό της ρεκόρ, θα κάνει ντεπούτο για την αγωνιστική καλοκαιρινή σεζόν και θα μετέχει σε άλλα δύο μίτινγκ τον ερχόμενο μήνα.

Στις 4 Ιουνίου 2019 θα λάβει μέρος σε διεθνή συνάντηση στη Λετονία (θα διεξαθχεί στη Ρίγα) και στις 22 Ιουνίου 2019 θα αγωνιστεί στη Γερμανία, στο μίτινγκ του Τίμπινγκεν (Στουτγάρδη). Στο συγκεκριμένο μίτινγκ είναι δηλωμένη να αγωνιστεί και η Ναταλία Ευαγγελίδου.

TRACKFIELDCY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *