Στην ομάδα «Trackfieldcy» η διατροφολόγος Βέρα Γιαννακίτσα

Στο «Trackfieldcy» ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με στόχο να βοηθήσει πολλούς πρωταθλητές του στίβου, αθλούμενους κ.λπ. σε θέματα διατροφής και διαιτολογίας.

Από σήμερα και κάθε μήνα ή 15νθήμερο η διατροφολόγος- διαιτολόγος Βέρα Γιαννακίτσα θα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα θέματα που αφορούν τη διατροφή.  

Η Βέρα Γιαννακίτσα αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας της Κρήτης και στην συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Περιβάλλον και Υγεία: Διαχείριση Περιβαλλοντικών Θεμάτων με Επιπτώσεις στην Υγεία».

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο νοσοκομείο «Metropolitan» στο Νέο Φάληρο. Εκπαιδεύτηκε, στο πρόγραμμα «Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας», ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην τροποποίηση της συμπεριφοράς των ατόμων που έχουν ταλαιπωρηθεί από χρόνιες στερητικές δίαιτες, στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών στο Χαλάνδρι.

Έχει συνεργαστεί με τα γυμναστήρια «Yava Fitness Centers», τα ινστιτούτα αδυνατίσματος «New Day», και τα φαρμακεία «Σακοπούλου» στο Κουκάκι και «Τριανταφυλλά» στο Παγκράτι (ofarmakopoiosmou.gr).

Σήμερα διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, στο Κουκάκι.


Βέρα Γιαννακίτσα
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc
211 4174081
nutriology.gr
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *