ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΕΑΣ

Μπήκε στη ζωή των εκατοντάδων φίλων των δρομικών αγωνισμάτων στο 2023 και καθιερώνεται ως θεσμός το Cyprus Road Races Grand Prix.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση πέντε (5) αγώνων σε δημόσιο δρόμο, στους πέντε μεγάλους Δήμους της ελεύθερης Κύπρου, μετά την επιτυχημένη πρώτη παρουσία τους την περσινή χρονιά, θα συνεχιστεί και στο 2024, με την αρχή να γίνεται την Κυριακή το πρωί 21 Ιανουαρίου στον παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Την αφιέρωση των δρόμων στη «ΜΑΡΙΑ» και στην καταπολέμηση κάθε μορφής καρκίνου ανακοίνωσε η ΚΟΕΑΣ στη δημοσιογραφική διάσκεψη που προαγματοποίησε. Η Μαρία (σ.σ. Αριστοτέλους), καλύτερη αθλήτρια τα τελευταία χρόνια στο άλμα επί κοντώ, χτυπήθηκε από το Σάρκωμα, μία από τις σπάνιες μορφές καρκίνου και παλεύει με όση δύναμη έχει και που της προσέφερε ο αθλητισμός, για να τον «ΝΙΚΗΣΕΙ» και θα τα καταφέρει, γιατί έχει πίστη και θέληση για ζωή.

Για την υλοποίηση της προσπάθειας, η ΚΟΕΑΣ, με τη στήριξη της Perskindol, η οποία ανέλαβε όλα τα έξοδα και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα, κατασκεύασε Λεμουδιέρα (μπαντάνες), με μήνυμα «Stronger than SARKOMA», τα οποία προσφέρονται για πώληση με το συμβολικό ποσό των 3 Ευρώ. Τα έσοδα θα κατατεθούν σε ξεχωριστό ταμείο με τη συμμετοχή της Μαρίας, στην Ειδική Επιτροπή που θα ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ και θα διατεθούν για ενίσχυση των αθλητών – αθλητριών ή Οργανισμών, με πλήρη διαφάνεια.