Τόκιο 2021: 1η Αυγούστου γράφουμε ιστορία!

Η προσοχή όλων έχει στραφεί τις τελευταίες ημέρες στην ιστιοπλοΐα και ιδιαίτερα στην τεράστια προσπάθεια του Παύλου Κοντίδη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, έπειτα από έξι ιστιοδρομίες βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης και έχει επικεντρωθεί στον μέγιστο βαθμό για να διατηρηθεί εκεί.

Μετά την ξεκούραση της Τετάρτης (28/7), την Πέμπτη (29/7) το μεσημέρι (12:05, 06:05 για την Κύπρο), θα μπει και πάλι στα νερά της πίστας Φουτζισάβα, με στόχο να κάνει το καλύτερο δυνατό και να διατηρήσει την πρωτιά. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, αφού οι αντίπαλοί του, ίσως κάνουν «πονηρά» παιχνίδια, στις δύο ιστιοδρομίες της ημέρας.

 

Στη Φουτζισάβα, θα αγωνιστεί και η Μαριλένα Μακρή στα Λέιζερ Ράντιαλ, προσπαθώντας να κάνει δύο καλές ιστιοδρομίες, που θα την ανεβάσουν από την 28η θέση. Στα RS:X, στην πίστα Καμακούρα, θα είναι η τελευταία ημέρα των αθλητών και αθλητριών μας, με τη διεξαγωγή των τριών τελευταίων ιστιοδρομιών, εκτός και αν ο Καριόλου κάνει τις κορυφαίες εμφανίσεις του και καταφέρει να μπει στην πρώτη δεκάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *