«ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ – ΦΕΥΓΩ ΓΕΜΑΤΗ»!

Την απόφαση να ολοκληρώσει μια επιτυχημένη και λαμπρή καριέρα έλαβε η κάτοχος των Παγκυπρίων ρεκόρ, Πρωταθλήτρια Κύπρου και Βαλκανιονίκης, Ναταλία Ευαγγελίδου – όπως πάντα, με χαμόγελο και περηφάνια. Η κορυφαία αθλήτρια όλων των εποχών στις ημιαποστάσεις στη Κύπρο, είχε δώσει τον τελευταίο της επίσημο αγώνα σε μεγάλη διοργάνωση, πέρσι τον Ιούνιο στο Ευρωπαϊκό ομάδων όπου εκπροσώπησε επάξια, για ακόμη μια φορά, την εθνική ομάδα όπως άλλωστε συνήθιζε τα τελευταία 10 χρόνια.

Έχοντας συμμετάσχει και εκπροσωπήσει την Κύπρο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Αγώνες μικρών κρατών, Βαλκανικά Πρωταθλήματα και Κοινοπολιτειακούς, η Ναταλία Ευαγγελίδου αποχαιρέτησε τα track με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, αυτό του πρωταθλητισμού!

Μου είναι δύσκολο να αποτυπώσω με λέξεις όλα όσα αισθάνομαι για αυτά που έζησα, αυτά που έμαθα και αυτά που παίρνω μαζί μου κλείνοντας αυτό τον κύκλο. Υπηρέτησα αυτό το άθλημα με όλη μου τη ψυχή, με σεβασμό και επαγγελματισμό και κυνήγησα τα όνειρά μου με υπομονή και επιμονή. Φεύγω περήφανη και γεμάτη εμπειρίες και αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν πάντα!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου, που ήταν το στήριγμά μου σε κάθε μου βήμα. Σας αγαπώ και θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων! Ευχαριστώ τον προπονητή μου, κύριο Σπύρο, που πίστεψε σε μένα από την αρχή και με βοήθησε να βάλω ψηλούς στόχους και να τους πετύχω. Κόουτς μου, δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Σε ευχαριστώ για όλα!

Ευχαριστώ τους Ελβετούς προπονητές μου Laurent Meuwly και Louis Heyer για την όμορφη συνεργασία και όσα μου προσέφεραν όταν προπονούμουν στην Ελβετία.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου, την ομάδα μου, τους μασέρ, τους φυσιοθεραπευτές, τους χειροπράκτες μου και όλους όσους ήταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία μου ΚΟΕΑΣ, τον ΚΟΑ, τον σύλλογό μου ΓΣΠ και τους χορηγούς μου ΟΠΑΠ, New Balance Greece, Polar, Cyfield και Demetriou Sports για τη διαχρονική στήριξη.

Αυτό που θα συμβούλευα τους νέους αθλητές είναι να μη βιάζονται, να έχουν υπομονή και να προσπερνούν γρήγορα τις αποτυχίες. Υγεία και ΟΝΕΙΡΑ!

Ναταλία Ευαγγελίδου

Κάτοχος παγκυπρίων ρεκόρ στα 800&1500 μέτρα».