ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ!

Τρελά πράματα στην Γλασκώβη από τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος βάλθηκε να τρελάνει κόσμο στον τελικό του επικοντώ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε τον αγώνα που χρωστούσε στον εαυτό του από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, παίροντας το αίμα του πίσω και διπλασίασε τον αριμό των μεταλλίων της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή πραγματοποίησε φανταστικό αγώνα στην Emirates Arena και παρά το άγχος των πρώτου ύψους, βρήκε ρυθμό και κατέλαβε την 3η θέση και τα χάλκινο μετάλλιο με καλύτερο άλμα στα 5.85.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μία αποτυχημένη προσπάθεια στα 5.50, ύψος που άφησε για να συνεχίσει στα 5.65, ύψος που πέρασε με την 2η και τελευταία του προσπάθεια.

Την ίδια ώρα αγώνα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, είτε έμεναν εκτός, είτε δεν πραμγατοποιούσαν τον αγώνα που θα ήθελαν. Λίζεκ έμεινε από νωρίς εκτός αγώνα, ενώ Μάρσαλ έμεινε μέχρι τα 5.76.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την δεύτερη τα 5.75, και με την πρώτη τα 5.85, εξασφαλίζοντας το ολυμπιακό όριο, ενώ την ίδια ώρα σημείωσε νεό φετινό ρεκόρ.

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε στον αγώνα με τους Ντουπλάντης και Κέντρικς, καθώς ο εκτός έμειναν Νίλσεν και Μπιένα.

Ο Καραλής δοκίμασε τα 5.90 έχοντας μια αποτυχημένη προσπάθεια, ενώ στην συνέχεια συνέχισε στα 5.95,

Φανταστικός Εμμανουήλ Καραλής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης