«ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΡΩΜΗ» 

Την πρώτη της νίκη μετά την επιστροφή της στην Ελλαδά και την 2η στην καριέρα της πανηγύρισε χθες το απόγευμα η Αριάδνη Αδαμοπούλου στις εγκαταστάσεις του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η νεαρή επικοντίστρια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην άλλη πλευρά του ατλατνικού και πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα, η οποία αποτελεί πλέον και την προπονητική της στέγη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επικοντώ, η οποία προπονείται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου πραγματοποίησε πολύ καλό αγώνα με καλά άλματα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, απειλώντας και το ατομικό της ρεκόρ (4.37) στο τελευταίο της άλμα στα 4.40, ωστόσο ο πήχης δεν τις έκανε το χατίρι, καθώς έπεσε την τελευταία στιγμή.

Λίγο αργότερα την συναντήσαμε στην μεικτή ζώνη, όπου η ικανοποίηση και ενθουσιασμός κυριαρχούσαν στο πρόσωπό της:

«Για να είμαι ειλικρινής ένιωθα όντως πάρα πολύ καλά αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Περίμενα ότι θα είμαι καλά, διότι οι προπονήσεις βγάινουν πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα. Νιώθω πολύ καλά εδώ. Η συνεργασία μου με τον κύριο Βασίλη (Μεγαλοοικονόμου) πάει πολύ καλά και βλέπω τη χρονιά με αισιοδοξία. Στόχος μου για φέτος είναι 4.50, που είναι και το όριο για το Ευρωππαικό πρωτάθλημα της Ρώμης και από εκεί και πέρα να παραμείνω σταθερή σε επιδόσεις πάνω από τα 4.30μ.»