2ος πανελληνιονίκης ο Νικόλας Φράγκου στο 10αρι με μεγάλο ατομικό ρεκόρ – TRACKFIELDCY

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ. έγινε τη Μ.Τετάρτη στα Μέγαρα, όπου o Νικόλας Φράγκου κατέλαβε την δεύτερη θέση με νέο μεγάλο ατομικό ρεκόρ 30.09.68.

Μάχη μέχρι το τελευταίο μέτρο έδωσε ο Νικόλας Φράγκου, καθώς η κούρσα των ανδρών ήταν συναρπαστική. Ένα γκρουπ 5-6 αθλητών ξεχώρισε από νωρίς με εναλλαγές στον προπορευόμενο.

Ήταν οι Γιώργος Τάσσης, Μάριος Αναγνώστου, Νικόλας Φράγκου, Γιάννης Ζερβάκης και ο Δήμος Μαγγίνας που τελικά υποχώρησε ενώ ο Κώστας Σταμούλης εντάχθηκε καθώς κάλυψε μια μικρή απόσταση και προσπάθησε να αλλάξει και το ρυθμό.

Στην τελευταία στροφή αναμετρήθηκαν οι Τάσσης, Φράγκου και Αναγνώστου μέχρι τα τελευταία μέτρα. Τελικά νικητής ήταν, όπως και πέρυσι, ο Γιώργος Τάσσης και σχεδόν στο ίδιο επίπεδο, τερματίζοντας 26 εκατοστά γρηγορότερα με 30.09.12.

Ο Κύπριος πρωταθλητής μετά την προετοιμασία στο Μαρόκο και τη νίκη του στο παγκύπριο πρωτάθλημα, θα ξεκουραστεί για λίγο και θα αρχίσει σιγά σιγά την προετοιμασία ενόψει καλοκαιρινής αγωνιστικής περιόδου.

Η επίδοση του Φράγκου είναι η πέμπτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών πίσω από τους Κασιανίδη, Φιλίππου, Χειμωνή και Βασιλείου.

Πηγή: StivoZ.gr

TRACKFIELDCY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *