Στα Iχνη της Κυπριακhς Αθλητικhς Παρaδοσης

Ο κυπριακός κλασικός αθλητισμός έχει συμβάλει στα μέγιστα, ώστε η μικρή μας πατρίδα, να τοποθετηθεί πάμπολλες φορές στον παγκόσμιο χάρτη και η κυπριακή μας σημαία να υψωθεί περήφανα σε πολλά στάδια του κόσμου. Η ομάδα της trackfieldcy εμπνευσμένη από το ταξίδι που πραγματοποιεί ο κυπριακός στίβος σε όλο τον κόσμο, έρχεται να “σερβίρει| στο πιάτο σας οτιδήποτε αφορά στον κυπριακό στίβο, τους πρεσβευτές του και τις πρέσβειρές του.  Ταυτόχρονα, μέσα από το κλασικό αθλητισμό, στόχος μας είναι να προβληθούν και άλλα ολυμπιακά αθλήματα, τα οποία ενώ προβάλλουν το νησί μας διεθνώς, δεν τυγχάνουν της ανάλογης αναγνώρισης.

H trackfieldcy έχει ως βασικό στόχο την απλή και γρήγορη ενημέρωση για όλα όσα αφορούν στον κυπριακό κλασικό αθλητισμό και δεν φέρει κομματικούς (ή οποιουσδήποτε άλλους) χρωματισμούς, αλλά αντίθετα υπηρετεί τον καθαρό αθλητισμό και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού.

Chief Executive Officer

Savvas Evangelides

Aπόφοιτος του Τμήματος Νεοελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου και μετέπειτα μεταπτυχιακός φοιτητής και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης στο Παρίσι. Κύρια ερευνητικά ενδιαφέροντα: οι θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες στον σύγχρονο αραβικό κόσμο. Αθλητισμός και δημοσιογραφία; Πρώτη επαφή με το χώρο; Ένα διεθνές μίτινγκ στο Βέλγιο, όπου συνειδητοποίησε ότι ο στίβος είναι μοναδικός . Βρήκε την τόλμη να δημιουργήσει και να εμπνευστεί το Τrackfieldcy, ώστε, να δώσει στο στίβο και στα υπόλοιπα ολυμπιακά αθλήματα την προβολή που τους αρμόζει. Ενθουσιώδης και παρορμητικός, λάτρης του ποιοτικού καφέ και της φύσης. Ζει το όνειρό του μέσα από τα ταξίδια και βρίσκεται συνεχώς σ’ ένα δίλημμα! Tourist or traveler?

Photo-reporter

Anastasia Karekla

Η Αναστασία Καρεκλά είναι βουτηγμένη σ’ένα κόσμο γεμάτο ήχους και εικόνες, καθώς το τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας το Ιονίου Πανεπιστημίου έχει ορίσει την καθημερινότητά της. Αν και σε μικρή ηλικία, εκτός από το να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, δεν είχε κάποια άλλη επαφή με τον αθλητισμό, ωστόσο μεγαλώνοντας μπήκε στον κόσμο του δρομικού κινήματος! Μέσα από το τρέξιμο έκανε την πρώτη της γνωριμία με τον υπέροχο κόσμο του αθλητισμού, ένας κόσμος που πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Reporter

Despina Balachtari

Έμαθα να ζω μέσα από τις μεγάλες αθλητικές στιγμές, να αγαπώ τα σπορ και να μαθαίνω καθημερινά κάθε νέα πτυχή τους. Είμαι η Δέσποινα Μπαλαχτάρη - δημοσιογράφος της ομάδας του Trackfieldcy, το μεγαλύτερό μου πάθος είναι ο κλασικός αθλητισμός και όσα η σκληρή αλλά και θεαματική του πλευρά προάγει. Υπομονή, επιμονή, πίστη στις ανθρώπινες δυνατότητες και συναίσθημα είναι οι οδηγοί μου σε αυτό το δημοσιογραφικό ταξίδι που σημασία έχει η εμπειρία... όχι ο προορισμός

Photo-reporter

Marilia Vasilakopoulou

Prev
Next