Νικόλας Φράγκου: “Μπορώ να βρεθώ στον τελικό” – TRACKFIELDCY

Στο αγώνισμα των 3000 μέτρων με φυσικά εμπόδια θα αγωνιστεί ο Νικόλας Φράγκου στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα.

Ο Κύπριος πρωταθλητής, παρά του ότι είχε μία περίεργη χρονιά κατά την οποία πέρασε από χειρουργείο (που τον άφησε εκτός προπονήσεων αρκετό καιρό) αλλά και από αλλαγή προπονητή, είναι εντός των αγωνιστικών του στόχων και σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Χαραμή με φετινό ρεκόρ στα στηπλ 8:49.56, θα αγωνιστεί στην παγκόσμια πανεπιστημιάδα στην Νάπολη, όπου έχει την 15η καλύτερη επίδοση μεταξύ 26 αθλητών.

Η Trackfieldcy ήρθε σε επαφή με τον Κύπριο δρομέα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά να συμμετέχω σε παγκόσμια πανεπιστήμιαδα. Το επίπεδο των αγώνων είναι πάρα πολύ ψηλό και αυτό θα βοηθήσει να γίνουν πολύ καλές και γρήγορες κούρσες . Πρωταρχικός μου  στόχος μου είναι πρώτα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να καταφέρω να προκριθω στον τελικό. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η πρόκριση αλλά πιστευώ στις δυνάμεις μου και θεωρώ ότι δεν είναι ακατόρθωτο. Ο χρόνος μου αποτελεί την 15η επίδοση από τους 26 αθλητές που θα αγωνιστούν. Στον τελικό θα περάσουν οι καλύτεροι 12 και θέλω να μαι μέσα σε αυτούς. θέλω να πιστεύω ότι με λίγη τύχη και βάσει συγκυριών θα καταφέρω να βρεθώ στον μεγάλο τελικό.”

TRACKFIELDCY

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *