Χανιά 2018, κυπριακές συμμετοχές – TRACKFIELDCY

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 19 Μαΐου, η 8η αθλητική συνάντηση στα Χανιά με αρκετές σπουδαίες επιδόσεις. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά διευθυντής αγώνων ήταν ο Ελλαδίτης πρώην πρωταθλητής Περικλής Ιακωβάκης.

Από κυπριακής πλευράς, στο διεθνές meeting έλαβαν μέρος τέσσερις Κύπριες και τέσσερις Κύπριοι. Ο Απόστολος Παρέλλης, μία εβδομάδα μετά το διεθνές meeting της Γαλλίας, δείχνει πως σιγά-σιγά ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιρούσε στο γόνατο. Χθες, ο Κύπριος δισκοβόλος κατέλαβε την πρώτη θέση με βολή στα 59.65 μέτρα.

Ο Παναγιώτης Μιχαηλίδης αγωνίστηκε στο αγώνισμα των 800 μέτρων και κατέλαβε την 4η θέση με 1:55.94. O Αντρέας Χριστοφόρου στα 100 μέτρα σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 11.04. Είναι βέβαιο πως θα τον δούμε σύντομα να σπάζει το φράγμα των 11 δευτερολέπτων. Ο Χρίστος Παντελιάδης συμμετείχε στο μήκος, καταλαμβάνοντας την 11η θέση με καλύτερο άλμα στα 6.82 μέτρα.

Στο επικοντώ γυναικών συμμετείχαν η Μαρία Αριστοτέλους και η Χριστίνα Καλογεροπούλου, ολοκληρώνοντας στην 6η και 8η θέση αντίστοιχα. Η Δήμητρα Κυριακίδου συμμετείχε στο αγώνισμα των 100 μέτρων, καταλαμβάνοντας την 5η θέση με 12.24, ενώ η Δήμητρα Αραχωβίτη ήταν 5η στα 100 μέτα με εμπόδια σε 14.04.

Photo credits: Selene Alexia

TRACKFIELDCY

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *