Κονιαράκης: «σταθερές βολές πάνω από τα 60 μέτρα»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2016 της Τιφλίδας, Γιώργος Κονιαράκης μιλά στο trackfieldcy, για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν αλλά και για τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Κύπριος δισκοβόλος που έκλεισε τη χρονιά με βολή στα 58.77 από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Πάτρα, έχει οργανώσει τη ζωή του, ώστε να συνδυάζει τις υψηλές απαιτήσεις της ιατρικής σχολής αλλά και τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

Ο Κονιαράκης, αισιόδοξος για την ολυμπιακή χρονιά που έρχεται, επιθυμεί να σπάσει το φράγμα των 60 μέτρων, ώστε να κυνηγά πλέον τα όρια για τις μεγάλες ηλικίες κατηγορίες στις μεγάλες διοργανώσεις:

Ο στόχος που έχουμε βάλει με τον προπονητή μου για την επόμενη σεζόν είναι να σταθεροποιηθούμε σε βολές πάνω από τα 60 μέτρα, για να μπορούμε τα επόμενα χρόνια να κυνηγάμε τα όρια των μεγάλων διοργανώσεων (όριο για Παρίσι: 63.50).

Μετά από μια δύσκολη χρονιά προσαρμογής στο Ηράκλειο Κρήτης, έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες σε όλα τα επίπεδα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας! Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε την στήριξη της Ομοσπονδίας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας σε ότιδήποτε χρειαστούμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *